Start-links - gratis links, advertenties in rubrieken en regio's
Deze advertentie is 1142 x bekeken.

 
Regio: Kleding-schoenen Dit is een advertentie van Start-links
Rubriek: Dameskleding
Korte omschrijving: VIVI FASHION voor vrouwen vanaf 30+
Naam : Jinan Prijs :  0,00
Omschrijving : Wij zijn een online boutiek met een collectie die stijlvol, klassiek en vrouwelijk is. Daarnaast zijn wij verrassend en veelzijdig en bedoeld voor elke vrouw die zich hierin kan vinden. Wij hebben heel veel passie voor mode en vooral plezier in wat we doen!

Overtuig je zelf en ga lekker online winkelen en stel je persoonlijke mix & match outfit samen. Wij helpen u uiteraard graag verder en geven u styling advies als u er even niet uitkomt. Stuur gewoon een mailtje naar info@vivifashion.nl en wij geven u z.s.m. een antwoord.

In ons assortiment vindt u altijd een exclusieve outfit die niet duur hoeft te zijn. Wij hebben voor iedere vrouw altijd iets dat bij haar past en lekker zit.

Van alle items kopen we maar een beperkt aantal in, zo houden we onze collectie snel wisselend. Waardoor we jullie elke dag weer kunnen verrassen met nieuwe musthaves! Wees er snel bij en mis niets!

Was je toch net te laat? Heb je bijvoorbeeld een tas, jas, shirt of accessoire gezien die nu niet meer op voorraad is? Stuur dan een mailtje naar info@vivifashion.nl met de naam van het product en je maat. Dan zetten we je op de lijst en ontvang je een mailtje wanneer het product weer online staat.
Met vriendelijke groet,Uw Team van Vivi Fashion
Website : http://www.vivifashion.nl
Startdatum : 01-02-2016 Einddatum :
Email adres : info@vivifashion.nl
Straatnaam : Fruitlaan nr   :  Postcode :
Plaatsnaam : Wateringen
Telefoon : 0174296222
Mobiel :
Fax :

A-TZI, is een internet gids waar met zelf zijn website kan registreren, en waar men diensten kan aanbieden. StartSpiritueel: Startpagina voor Spiritualiteit Startkunst: Startpagina voor Spiritualiteit

 
  BookmarkMaak StartpaginaContactAdverterenLink aanmeldenDisclaimer
  Met a-tzi kan je eenvoudig een link vermelding plaatsen.
 
© 2003 - 2015: Powered by: A-Tzi