A-TZI, gratis linken per regio met eigen advertenties
Details

Groep: Spiritueel
Rubriek: Tarot & Numerologie
Korte omschrijving: Arristara. John Hagen geeft u inzicht in het leven via de Tarot!
Omschrijving : Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u leven er over een poosje uit zal zien? Laat de Tarot de sleutel zijn en durf de kaarten om inzicht te vragen... Om zo uw sterke eigenschappen te herontdekken. Door in uw eigen energie te gaan staan en gebruik te maken van uw kracht die wij allen met ons meedragen. Soms niet goed weten hier mee om te gaan. Dat u zelf weer de regie van uw eigen leven in de hand heeft en overzicht krijgt in het leven.
Wie zich open heeft gesteld krijgt een boodschap die met liefde van Gene Zijde wordt aangereikt via mijn Gids. Samen willen wij u daarbij graag helpen om straks weer onbezorgd door het leven te gaan.

Het is ook mogelijk om via een foto van uw overleden dierbare te werken. Het is niet altijd gezegd dat deze persoon zelf doorkomt. Wij kunnen hen echter niet oproepen. Het is altijd nog mogelijk dat iemand anders zich vanuit de geestenwereld zich aanmeldt.

URL : http://www.arristara.nl
Regio : Amersfoort Naam   :
Straatnaam : Kelvinstraat nr   : 20 c Postcode: 3817 ZP
Plaatsnaam : Amersfoort
Telefoon : 033 2581558
Mobiel : 06 43489113
Fax :
1


A-TZI is een service pagina waar men informatie kan vastleggen over Uw website winkel en/of bedrijf. Druk de INFO button voor meer informatieA-TZI, is een internet gids waar met zelf zijn website kan registreren, en waar men diensten kan aanbieden. StartSpiritueel: Startpagina voor Spiritualiteit Startkunst: Startpagina voor Spiritualiteit
 
  BookmarkMaak StartpaginaContactAdverterenLink aanmeldenDisclaimer
  Met a-tzi kan je eenvoudig een link vermelding plaatsen.
 
© 2003 - 2015: Powered by: A-Tzi