A-TZI, gratis linken per regio met eigen advertenties
Details

Groep: Spiritueel
Rubriek: Cursussen & Workshops
Korte omschrijving: aandacht voor gevoelens van verlies en rouw
Omschrijving : Ieder mens krijgt vroeg of laat in zijn leven met verlies te maken.
Een geliefde of naaste gaat dood, een relatie houdt op met bestaan. Dit zijn heftige gebeurtenissen, die tijd nodig hebben om verwerkt te worden.

Voor de buitenwereld moet het op een gegeven moment klaar zijn. Het leven gaat toch door, je moet het nu maar van je afzetten. Maar wat als je dat nog niet kan? Als er nog dingen niet afgemaakt zijn, niet losgelaten. Wat als het leven voor jou nog niet gewoon doorgaat, maar als je verdriet nog steeds zo'n groot deel inneemt, dat het je belemmert je leven te leven, zoals jij dat wilt?

Misschien vind je het dan prettig om met lotgenoten een weekend openlijk te kunnen rouwen. Te verwerken, los te laten, maar ook vast houden wat je (nog) niet kwijt wil en samen verder kijken. Verder kijken naar een toekomst waarin dit verlies zijn plek heeft gevonden, waarin het er mag zijn, maar het je niet meer belemmert om te leven.

In dit weekend is er ruimte. Ruimte voor je rouw en emoties, ruimte voor je plannen, ruimte voor rust en prachtige ruimte in de natuur. Er is ook veel aandacht. Aandacht voor je verdriet, aandacht voor je lijf, persoonlijke aandacht in de natuur en aandacht voor elkaar. Rouwverwerking in een warme en zeer persoonlijke vorm.

Je gaat met een kleine groep (max 6 personen) en alleen onder persoonlijke coaching aandacht geven aan jouw rouwproces, precies die aandacht die het nodig heeft. Aan het einde van het weekend krijg je de kans om in een ritueel in de natuur los te laten, af te sluiten, afscheid te nemen en een begin te maken. Een begin met een nieuw leven samen met je verlies.
URL : http://www.verliesenrouw.com
Regio : Alkmaar Naam   :
Straatnaam : breelaan nr   : 58 Postcode: 1861 GG
Plaatsnaam : bergen
Telefoon : 072 581 322
Mobiel :
Fax :
1


A-TZI is een service pagina waar men informatie kan vastleggen over Uw website winkel en/of bedrijf. Druk de INFO button voor meer informatieA-TZI, is een internet gids waar met zelf zijn website kan registreren, en waar men diensten kan aanbieden. StartSpiritueel: Startpagina voor Spiritualiteit Startkunst: Startpagina voor Spiritualiteit
 
  BookmarkMaak StartpaginaContactAdverterenLink aanmeldenDisclaimer
  Met a-tzi kan je eenvoudig een link vermelding plaatsen.
 
© 2003 - 2015: Powered by: A-Tzi