A-TZI, gratis linken per regio met eigen advertenties
Details

Groep: Spiritueel
Rubriek: Tweelingzielen
Korte omschrijving: Onze Tweelingziel-Verbinding/ herkenning/ hereniging/ info
Omschrijving : DE ROEP VAN ONZE ZIEL

Welkom medereizigers!

Wij zijn Jan & Patricia en hebben elkaar in de zomer van 2009 herkent als tweelingziel.
Onze ontmoeting en hereniging was en is een leven
veranderende gebeurtenis! Het heeft ons in een versneld proces van ontwaken gezet, een transformatie van dualiteit naar eenheid... een intens uitzuiveringsproces.
We beseffen dat we dit enkel in zo'n vaart met elkaar konden doorleven omdat we al balans en heelheid in onszelf hadden gevonden... alvorens wij elkaar konden ontmoeten, herkennen en een onvoorwaardelijk JA konden hebben naar elkaar. Het was de voltooiing na een lange innerlijke reis... het kado aan onszelf!
We hadden onszelf herinnerd en herinnerden en herkenden nu onszelf volledig in elkaar... in onze tweelingziel. Het kado van onvoorwaardelijke liefde in onszelf aan elkaar!
Negen maanden na onze ontmoeting is ons geesteskindje geboren in de vorm van deze website.. Tweelingziel-Verbinding.
Wij hebben het verlangen om te delen in onze ervaringen; ons persoonlijk verhaal, de weg die we zijn gegaan, de vele inzichten, de veranderingen en het verloop van onze reis naar de nieuwe Aarde... om onze medereizigers te inspireren en te ondersteunen in hun eigen transformatieproces. We willen een Lichtbaken zijn om anderen aan te sporen zichzelf te herinneren!... om de overgang te kunnen maken van dualiteit naar eenheid...om voorbereid te zijn op de veranderingen die komen gaan.

Door onze tweelingziel-ontmoeting zijn wij het spel van dualiteit gaan doorzien waar we met z'n allen nog in vastzitten en aan het uitspelen zijn met elkaar tot we het écht begrepen hebben. Van hieruit reiken we inzichten, handvatten en verschillende mogelijkheden aan om jouw ontwaken te ondersteunen...
Herinner Jezelf...
en je Herinnert je al die anderen!
Je bent niet alleen!

Onze ontmoeting is een alchemistisch proces van loskomen uit de dualiteit om aan te komen in het veld van eenheid. De versmelting van onze zielen terug tot die oorspronkelijke ene ziel heeft ons doen ontwaken in eenheid waardoor we ons zijn gaan herinneren wie we in ons diepste wezen zijn en wat we hier samen komen doen.
De kracht van onze ontmoeting heeft deze sprong mogelijk gemaakt, heeft de resterende puzzelstukjes op z'n plaats doen vallen...en kondigt aan dat we deze sprong met z'n allen gaan maken! 2012 Zal het markeringspunt zijn waarin de Aarde een blijvende verandering zal ondergaan; de overgang van de derde naar de vijfde dimensie, de overgang van dualiteit naar eenheid. Dit kondigt ook aan dat vele tweelingzielen zich zullen gaan herenigen. Welkom! Dit is inherent aan het proces, twee worden terug één, een logisch gevolg van het samentrekken van de energieën... de terugkeer naar 'thuis' kondigt zich aan.
Met 'thuis' bedoelen wij hier: het je totaal herinneren..
wie je in wezen bent!

Dit proces worden we allen gewaar en uit zich in veel verwarring en de nodige veranderingen
die we reeds ondergaan en nog dienen te ondergaan...
Wij, als Lichtwerkers, willen jullie ondersteunen en bekrachtigen...een helder licht laten schijnen op het pad van onze medereizigers, op de verwarring die nu heerst...om de overtuigingen en aannames over onze werkelijkheid te herzien die ons nog in de dualiteit houden...om de illusies te doorzien...om te her-ontdekken wie we in wezen zijn en wat we hier komen doen op dit punt in tijd en ruimte...om ons volledig potentieel weer te kunnen omarmen...om alles in een volkomen nieuw Licht te her-zien...om door geestelijke rijpheid, voorbereid te zijn je tweelingziel te kunnen herkennen...om samen de weg terug naar 'thuis' vreugdevol te kunnen inzetten...om samen de sprong te wagen naar eenheid!

Het is de roep van onze ziel die wij willen laten doorklinken voor eenieder die op het punt staat van ontwaken voor de influisteringen van hun eigen ziel, voor eenieder die wil horen...om te kunnen zien van wat écht is!

Een warm thuiskomen!
Jan & Patricia
URL : http://www.tweelingziel-verbinding.info
Regio : Eindhoven Naam   : Tweelingziel-Verbinding
Straatnaam : Frederiklaan nr   : 78 Postcode: 5616 NJ
Plaatsnaam : Eindhoven
Telefoon : 06 30882657
Mobiel : 06 30882657
Fax :
1


A-TZI is een service pagina waar men informatie kan vastleggen over Uw website winkel en/of bedrijf. Druk de INFO button voor meer informatieA-TZI, is een internet gids waar met zelf zijn website kan registreren, en waar men diensten kan aanbieden. StartSpiritueel: Startpagina voor Spiritualiteit Startkunst: Startpagina voor Spiritualiteit
 
  BookmarkMaak StartpaginaContactAdverterenLink aanmeldenDisclaimer
  Met a-tzi kan je eenvoudig een link vermelding plaatsen.
 
© 2003 - 2015: Powered by: A-Tzi