A-TZI, gratis linken per regio met eigen advertenties
Details

Groep: Spiritueel
Rubriek: Aura & Chakra
Korte omschrijving: cursussen, opleidingen en individuele begeleiding
Omschrijving : Sophia Healing & Reading biedt de mogelijkheid om door middel van intuïtie jezelf, je kracht en kwaliteiten te (her-)ontdekken.Onze uitgangspunten zijn: het Hoger Zelf als healer van de mens. Een belangrijk uitgangspunt in de werkwijze van Sophia Healing & Reading is dat ieder mens in het bezit is van het zintuig intuïtie. Wanneer dit zintuig zuiver werkt, is men in staat om direct, zonder tussenkomst van denken, inzichten te krijgen. Deze inzichten staan los van emoties, verlangens, gedachten, wensen en staan los van invloeden uit het verleden, heden of toekomst.
Het opnieuw leren (her-)kennen van je intuïtie is een boeiende reis en kan je confronteren met allerlei remmingen en blokkades. Een bepaalde training of begeleiding kan helpen om het vermogen tot intuïtief waarnemen weer vrij te maken.
URL : http://www.sophiahealingenreading.nl
Regio : Eindhoven Naam   : daniella
Straatnaam : Sint Theresiaplein nr   : 7 Postcode:
Plaatsnaam : eindhoven
Telefoon : 040-2121914
Mobiel :
Fax :
1


A-TZI is een service pagina waar men informatie kan vastleggen over Uw website winkel en/of bedrijf. Druk de INFO button voor meer informatieA-TZI, is een internet gids waar met zelf zijn website kan registreren, en waar men diensten kan aanbieden. StartSpiritueel: Startpagina voor Spiritualiteit Startkunst: Startpagina voor Spiritualiteit
 
  BookmarkMaak StartpaginaContactAdverterenLink aanmeldenDisclaimer
  Met a-tzi kan je eenvoudig een link vermelding plaatsen.
 
© 2003 - 2015: Powered by: A-Tzi