A-TZI, gratis linken per regio met eigen advertenties
Details

Groep: WoningenAlgemeen
Rubriek: Verhuizers
Korte omschrijving: StudentVerhuizers neemt uw verhuiszorgen uit handen
Omschrijving : Wij zijn niet alleen het voordeligste verhuisbedrijf op de Nederlandse verhuismarkt, maar leveren ook zeer professionele kwaliteit. Door de inzet van streng geselecteerde studenten in combinatie met ervaren verhuizers, kunt u de kwaliteit van een erkend verhuisbedrijf verwachten tegen het tarief van een low budget verhuisservice.

Dankzij een ruim wagenpark kan onze studenten verhuisservice ruim 100 klanten per week van dienst zijn. Alle verhuiswagens zijn voorzien van professioneel verhuismateriaal, u moet denken aan een grote stapel verhuisdekens, spanbanden ?n rolmaterialen als steekwagens en verhuishondjes. Op aanvraag kunt u ook een katrol of verhuislift inschakelen. Wij zijn u graag zeven dagen van de week van dienst zonder hogere tarieven of weekendtoeslagen.
URL : https://studentverhuizers.nl/checklist-verhuizen/
Regio : DenHaag Naam   : checklist verhuizen
Straatnaam : Hemsterhuisstraat nr   : 71 Postcode:
Plaatsnaam : Den Haag
Telefoon : 0852013333
Mobiel :
Fax :
1


A-TZI is een service pagina waar men informatie kan vastleggen over Uw website winkel en/of bedrijf. Druk de INFO button voor meer informatieA-TZI, is een internet gids waar met zelf zijn website kan registreren, en waar men diensten kan aanbieden. StartSpiritueel: Startpagina voor Spiritualiteit Startkunst: Startpagina voor Spiritualiteit
 
  BookmarkMaak StartpaginaContactAdverterenLink aanmeldenDisclaimer
  Met a-tzi kan je eenvoudig een link vermelding plaatsen.
 
© 2003 - 2015: Powered by: A-Tzi